Elena Javelea stie secretul bucuriilor necontenite: ”De fiecare data cand fac asta, imi revin din orice dispozitie proasta.” - VIDEO

Canta colinde cu mult drag si dedicatie, dar cat de mult ii plac Elenei Javelea sarbatorile de iarna ne-a spus chiar ea, in cadrul unui interviu.

Elena Javelea stie secretul bucuriilor necontenite: ”De fiecare data cand fac asta, imi revin din orice dispozitie proasta.” - VIDEO

“Pentru mine, Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare posibila. De la prima ninsoara, deja imi imaginam cum sarbatoresc cu ai mei.” marturiseste interpreta. “Abia astept momentul acesta, oriunde nu te duci canta muzica de Craciun. La noi, Craciunul a fost sarbatorit doar in familie. Mai am si asta ca ador filmele de Craciun, acele americane mai ales. Ma uit chiar si vara si imi revin din orice dispozitie proasta.”

 

Chiar daca nu i-a scris demult mosului, Elena spune ca nici nu e tentata sa o faca: “Nu ii scriu mosului, pentru ca cel mai mare cadou pentru mine este sanatatea familiei mele. Cat despre lucrusoare din acestea minore, eu m-am obisnuit sa mi le iau singura.”

Cantareata spune ca adora sarbatorile si pentru faptul ca ii aduc impreuna pe toti cei dragi ei. “De sarbatori, ne adunam toti impreuna. Parintii mei au multi fini si ne adunam toti, se creaza o atmosfera de nedescris. Mamica are mereu grija ca totul sa fie extraordinar de frumos pe masa.”

Mai multe detalii despre sarbatorile Elenei Javelea, urmareste in videoul de mai jos:

Sursa foto: Facebook.com