Dragoste marturisita in scrisori! Sunt sot si sotie de 28 de ani, dar pastreaza si pana astazi scrisorile din tinerete - VIDEO

In prezent, posta electronica, retelele de socializare si skype-ul au anulat distanta dintre oameni. Cu cateva decenii in urma totul era insa altfel.

Dragoste marturisita in scrisori! Sunt sot si sotie de 28 de ani, dar pastreaza si pana astazi scrisorile din tinerete - VIDEO

*Fotografie simbol

Sunt de 28 de ani sot si sotie, au trecut prin bune si rele, dragostea lor insa a crescut si a rezistat datorita scrisorilor, care in tinerete erau unica punte de legatura dintre ei.  Galina Fratea isi aminteste cu emotie si nostalgie de prima scrisoare pe carea primit-o: "In luna noiembrie anul 1988, cand sotul meu a plecat la armata. Pe timpul acela, baietii faceau armata. Si pe la sfarsitul lunii noiembrie am primit prima scrisoare. Dupa care urmau una dupa alta, eu ii scriam lui si el mie."

Galina Fratea crede ca scrisorile au facut ca dragostea lor sa reziste. Cele mai emotionante au fost cele de la inceput, cand femeia a inteles ca va fi despartita de iubitul ei pentru doi ani. Ceea ce scria atunci in scrisori, a devenit realitate, iar Galina isi aminteste ca in una dintre scrisorile pe care i le-a scris iubitului ii da de inteles ca isi doreste sa-i fie sotie.

Pentru ca dragostea a fost reciproca si gestul a fost reciproc, asa ca nu doar ea a pastrat scrisorile. Iata o poveste de dragoste impresionanta:

Sursa foto: Google.com