Lansare de videoclip in doar 24 de ore de la Anna Odobescu! Ce parere are sotul acesteia? „Eurovisionul se cumpara in tot anul” - VIDEO

Ambii au o cariera de succes, putini insa stiu ca formeaza un cuplu de mai bine de 5 ani.

Lansare de videoclip in doar 24 de ore de la Anna Odobescu! Ce parere are sotul acesteia? „Eurovisionul se cumpara in tot anul” - VIDEO

Invitati la O Seara Perfecta, Anna Odobescu si Alexandru Vdovicenco, au povestit despre lansarea videoclipului piesei “Stay”, care ne va reprezenta tara la Tel Aviv.

Dat fiind faptul ca una dintre conditii era ca participantii sa expedieze videoclipul piesei pana la data de 10 martie, Anna a avut foarte putin timp la dispozitie: „Ma simt foarte fericita, dar si obosita. Am avut o saptamana foarte grea pentru noi, cu nopti nedormite, in care s-a fimat si primul meu videoclip.”

Se para ca interpreta habar nu avea care va fi rezultatul final. „Avem noroc de cumetrii nostri, care au acceptat nebunia de a face un videoclip in numai 24 de ore.”, a mentionat Alexandru. 

Anna Odobescu este sustinuta din plin de sotul ei, mai ales in aceasta perioada: „Alexandru ma ajuta foarte mult. Este o perioada destul de dificila pentru ambii.”

„Noi am ales impreuna aceasta piesa, deoarece am avut la dispozitie mai multe variante. Lumea vorbeste ca nu le place, dar eu consider ca e buna. Nu toate cantecele trebuie sa prinda din prima. Mai multi colegi mi-au spus ca este o piesa armonioasa, cu multa drama, numai buna pentru un concurs.”, a adaugat Alexandru.

Concursul Muzical Eurovision 2019 se va desfaura la Tel Aviv Convention Center si va fi format din doua semifinale – 14 si 16 mai, iar marea finala va avea loc pe 18 mai 2019. 

Sursa foto: Facebook.com/ Anna Odobescu