Lenuta Gheorghita si-a filmat noul videoclip intr-o singura zi! Vezi cat de emotionanta este noua productie muzicala - VIDEO

Lenuta Gheorghita este o prezenta inconfundabila in showbizul de la noi.

Lenuta Gheorghita si-a filmat noul videoclip intr-o singura zi! Vezi cat de emotionanta este noua productie muzicala  - VIDEO

Aceasta este de fiecare foarte deschisa spre dialog si dornica de a impartasi impresii si noutati din viata ei. De aceasta data, cu prilejul lansarii noului sau videoclip, Lenuta a oferit un interviu, in care a dat mai multe detalii despre intreg procesul de creare a noii productii muzicale.

Videoclipul Dor de tata este dedicat tuturor tatilor din lume. Interpreta si-a filmat in el o buna parte din familie si cunoscuti: “Rolul tatalui este redat de catre colegul meu Dorin Drutac. Fiica mea Magdalena m-a interpretat pe mine, la varsta ei si baiatul meu David este nepotelul. Rolul mamei a fost jucat de fina de cununie a mamei mele, pentru ca are si un chip blajin- un chip de mama.”

  Clipul a fost filmat intr-o zi si spune Lenuta: “Am lucrat impreuna cu o echipa foarte buna, o echipa de profesionisti, carora vreau sa le multumesc. Productia s-a bucurat de apreciere, desi eu nu tin cont de numarul de vizualizari, comentariile si mesajele superbe venite la adresa videoclipului, ma fac sa ma simt minunat. Urmeaza si o alta piesa pe care o sa o lansez in curand.”

Urmareste noul videoclip al Lenutei Gheorghita, dar si interviul acesteia, in materialul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ lenuta.gheorghita.98