Ronin Terente, dezvaluiri romantice in direct: “O raza de soare in viata mea este Anisoara Loghin.” - VIDEO

Poet, actor, interpret si mai nou model. Actorul Ronin Terente ne-a povestit mai multe despre experienta de model, dar a oferit si cateva replici siropoase Anisoarei Loghin.

Ronin Terente, dezvaluiri romantice in direct: “O raza de soare in viata mea este Anisoara Loghin.” - VIDEO

Despre totul, dar pe rand, acesta a povestit in cadrul unui interviu.

Actorul sustine ca se imbraca mai mult de la pietele second-hand, pentru ca, hainele de brand la Chisinau au un pret exagerat si chiar neargumentat. “Sa mergi tu sa dai o mie de lei pe un tricou nu stiu de unde, cand eu de o mie de lei ma imbrac cap-coada, cu haine de calitatea nu mai proasta. Prieteni, mergeti la second si va luati haine. Bine, cu exceptia lenjeriei personale.”

Despre experienta de model, Ronin vorbeste cu drag, dar si cu umor: “Mi-am dorit mereu sa fiu modelul cuiva. Chiar daca in modelling oamenii sunt mai inalti, eu am fost ales pentru ca am un pic de relevanta in spatiul viral. Mi-am dorit de ani buni sa apar cu Babiac si Voloc intr-un film, dar macar pe podium ne-am adunat. Hainele colectiei Spirit Mandru m-au reprezentat si mi-au placut mult. Sper mult sa vanda toate piesele vestimentare."

Spre finalul, actorul a marturisit cochet ca emisiunea O Seara Perfecta i-a schimbat viata: “De cand vin la voi, prieteni, mi s-a schimbat viata, a devenit perfecta. A inceput sa-mi mearga ca pe unt. O raza de soare in viata mea este Anisoara Loghin. Mireasa nu mi-a gasit, ba chiar mi le-a alungat si pe cele care erau.”

Vezi intregul interviu al actorului in videoul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ ronin.terente