A fost sau nu dojenita Katalina Rusu de catre nasa sa, Luminita Suveica? "Oamenii intelepti nu se supara cand sunt criticati!" - VIDEO

Au o relatie frumoasa de prietenie si extrem de apropiata.

A fost sau nu dojenita Katalina Rusu de catre nasa sa, Luminita Suveica? "Oamenii intelepti nu se supara cand sunt criticati!" - VIDEO

Pentru Katalina Rusu si logodnicul ei, Andrei Croitoru, 14 octombrie 2018 va ramane in memorie pentru toata viata, deoarece in aceasta zi a avut loc casatoria civila si religioasa a indragostitilor. Nutritionista Luminita Suveica a fost in postura de nasa. 

Katalina Rusu a povestit extrem de emotionata cum s-a cunoscut cu nasa sa si cat de apropiata ii este: "Mi-am dorit-o pe Luminita. Ne-am intalnit la Congresul Medicilor. Eu mi-am dorit, dintotdeauna, nasi de la Dumnezeu. Am foarte multe de invatat de la ei."

Luminita Suveica are cinci perechi de fini: "Le-am organizat intr-o seara o masa la toti finii. Katalina s-a simtit foarte bine si a pregatit o surpriza. Atmosfera a fost destul de calda." Nutritionista a povestit cum a primit propunerea Katalinei, dar si cum a reactionat sotul la ea: "Nu stiam ce o sa zica sotul. Dupa ce i-am spus, el a acceptat."

In videoul de mai jos urmareste un moment unic si impresionant din cadrul emisiunii - Katalina Rusu este provocata sa raspunda la niste intrebari picante. Vezi daca a facut fata:

Sursa foto: Google.com; Facebook.com