Se pot castiga bani din blogurile literare? Scriitoarea Elena Druta iti prezinta o "altfel" de realitate - VIDEO

Si-a dorit cu tot dinadinsul sa-si impartaseasca impresiile de lectura si cu ceilalti, astfel, asa a aparut "Blogul unei roscate cu idei", un jurnal de lectura in mediul online.

Se pot castiga bani din blogurile literare? Scriitoarea Elena Druta iti prezinta o "altfel" de realitate - VIDEO

Elena Druta a lansat in anul 2016 volumul de eseuri "Fiind imagine. Eseuri din adolescenta". Cartea reprezinta o colectie a scrierilor de pe blog, care avea aceeasi denumire. Respectivul volum nu a avut un editor propriu-zis, iar coperta a fost o improvizatie: "Am avut o dorinta de mica: sa public o carte pana la varsta de 25 de ani.

Tanara scriitoare a fost distinsa cu premiul la categoria "Cartea de debut" de Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova in 2017. In acest an, studenta a fost blogger oficial FILIT (Festivalul International de Literatura si Traducere ), unde a impartasit cu publicul larg toate impresiile legate de superbul eveniment, petrecut in orasul istoric - Iasi.

Elena Druta isi face studiile la o facultate din Romania si este ultimul an, ciclu licenta. Aceasta dezvaluie ca are din ce in ce mai putin timp liber. Ii place sa citeasca dupa cum ii dicteaza starea de spirit: "Toamna ma inspira la poezie."

Afla din interviul de mai jos ce carte i-a marcat existenta bloggeritei si daca poti face bani in mediul literar online:

Sursa foto: Facebook.com / Elena Druta