Otilia Sotropa: "Acolo sunt multe costume masculine si cumva ma reprezinta". Care este perioada care o inspira cel mai mult pe designerul vestimentar? VIDEO

Fiecare anotimp isi are piesa lui vestimentara, iar acum ca suntem in pragul sezonului paltoanelor si al trenciurilor, Otilia Sotropa a marturisit cum se poarta acestea in perioada rece a anului.

Otilia Sotropa: "Acolo sunt multe costume masculine si cumva ma reprezinta". Care este perioada care o inspira cel mai mult pe designerul vestimentar? VIDEO

Zilele trecute a avut loc evenimentul Fashion Prive, unde designerul si-a prezentat o colectie de paltoane, dar si costume, sacouri: "Sunt pentru a doua oara in acest proiect. Viorela Dimici si Marina Cimbir m-au incurajat sa particip".

Pana acum crea doar piese vestimentare, nu si colectii, aceasta fiind prima sa experienta de acest gen. "Imi place sa introduc in hainele mele tendintele din marile case de moda. As spune ca deja suntem la nivel international, pentru ca ne conducem dupa moda universala", afirma Otilia.  

"Imi plac foarte mult anii '80, '90, chiar si 2000, deoarece acolo sunt multe costume masculine si cumva ma reprezinta. Este si stilul meu", a relatat creatoarea de moda despre perioada care cel mai mult o inspira in realizarea tinutelor sale. 

Stofa pentru paltoane este destul de importanta, pentru ca este o piesa vestimentara care este purtata zilnic: "Nu trebuie sa fie material de o calitate proasta, eu ma stradui sa folosesc stofa de cea mai inalta calitate".

Brunta a venit in platoul emisiunii cu ultima sa colectie cu care a participat si la Fashion Prive:  

Sursa foto: facebook.com