Diana Voevutki, despre balul sau de absolvire: „Rochia era oribila. Am fost ratusca cea urata!” - VIDEO

Invitata pe canapeaua de la O Seara Perfecta, Diana a vorbit despre cat este de greu sa creezi rochii iesite din tipare, mai voluminoase si mai diafane.

Diana Voevutki, despre balul sau de absolvire: „Rochia era oribila. Am fost ratusca cea urata!” - VIDEO

Aceasta a marturisit ca i-ar placea sa lucreze cu persoane de peste horatele tarii: „ In special cu femeile carora le place sa se dezbrace, nu sa se imbrace.”

De asemenea, bruneta a povestit ca a donat 10 rochii si un costum pentru balul de absolvire al copiilor unui internat: „Toate tinutele erau intr-o stare perfecta. Sunt sigura ca au nimerit pe maini bune, pentru ca copii de acolo sunt mai deosebiti, decat ai nostri.” 

Anisoara Loghin a intrebat-o despre cum era rochia ei de absolvire, iar aceasta a raspuns: „A fost oribila. De la 14 ani am inceput sa cos pentru mine. In anul 2000 era saracie in tara, nu iti permiteai sa cumperi o rochie scumpa. Eram un copil foarte complexat. Mi-am dorit o rochie de culoarea cerului, am mers la cea mai buna croitoreasa, insa cand mi-am vazut rochia imi venea sa plang. Am fost ratusca cea urata.” 

Acum, fetele prefera rochiile diafane, cu taietura pe picior, cele de tip printesa. Nu imi place cand e rochia e vulgara, trebuie sa balansezi intre sexy si provocator”, a adaugat Diana.