Designerul Diana Voevutki, despre cum asortam corect culoarea anului: „Nu trebuie sa ne fie frica, e bine sa experimentam.” - VIDEO

Designerul a vorbit despre cea mai actuala culoare in 2019, living coral, dar si cum reusim sa o asortam corect.

Designerul Diana Voevutki, despre cum asortam corect culoarea anului: „Nu trebuie sa ne fie frica, e bine sa experimentam.” - VIDEO

Pe langa aspectul placut pe care-l ofera, living coral are si o semnificatie bogata, spune designerul. „Este culoarea anului si ar semnifica o caldura, un confort psihologic. Desi specialistii spun ca e o culoarea foare usor de asortat si purtat, eu as avea un pic de reticenta.”

Aceasta culoare avantajeaza toate femeile, indiferent de nuanta tenului”, marturiseste Diana, doar ca trebuie sa alegi corect nuanta. "Se potriveste femeilor cu tenul mai alb, dandu-le un pic de viata. Iar femeilor cu un ton mai inchis al pielii le-ar scoate in evidenta culoarea si le-ar scoate din anonimat. In functie de culoarea pe care o alegem, aceasta nuanta poate merge oricui.”

Living coral-ul se afirma ca o culoare deloc capricioasa si poate juca perfect intr-un outfit: „O putem asorta cu negru, alb, bej. Putem experimenta si cu turcoaz. Creeaza un look proaspat, varatic si ar aduce un iz de caldura. Nu trebuie sa ne fie frica, dar trebuie sa experimentam.”

Pe langa corai, in tendinte ramane azuriul, rozul pudrat si crem-piersic pudrat, care deja au devenit clasice, spune Diana. „Femeia nu intotdeauna cauta sa corespunda tendintele modei, ci cauta sa arate bine si sa se simta bine.”

 

Un ultim sfat, extrem de important, spune designerul, este urmatorul:„Indiferent de ce culoare alegem in vestimentatie, foarte importanta este stofa din care este facuta. Pe diverse tipuri de stofa, culorile pot arata diferit.” Mai multe detalii afla in interviul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com