Vine destul de rar acasa, insa mereu are ce sa povesteasca! Ionel Manciu: "Este prima si ultima dragoste..." Ce amanunte curioase a dezvaluit muzicianul - VIDEO

Vine dintr-o dinastie de artisti, convins insa ca muzica nu are granite nu i-a fost frica sa mearga acum cativa ani la Londra, acolo unde nu-l stia nimeni, pentru a-si realiza visul. Ionel Manciu a revenit acasa pentru o intalnire cu un public de peste 6 mii de oameni, iar astazi a povestit mai multe despre viata sa si succesele din afara tarii.

Vine destul de rar acasa, insa mereu are ce sa povesteasca! Ionel Manciu: "Este prima si ultima dragoste..." Ce amanunte curioase a dezvaluit muzicianul  - VIDEO

Desi isi face studiile la Londra si anul acesta a reusit sa vina acasa doar o singura data, artistul a afirmat: "Acum am venit special pentru acest eveniment, O seara in parc." 

Chiar daca acum se poate mandri cu succese mari, instrumentistul a spus cum a fost la inceput cand a plecat la studii in Londra: "Am mers acolo, insa nu stiam aproape pe nimeni."  

Se pare ca orasul nou si necunoasterea limbii nu au fost singurele bariere pe care a trebuit sa le depaseasca muzicianul: "Fiind o persoana timida, a fost destul de greu sa imi fac prieteni." 

Fratele sau are deja o familie frumoasa cu trei copii, intrebat daca se gandeste si el la casatorie, invitatul a specificat: "Deocamdata nu cred ca este momentul sa ma cumintesc. Acum este momentul sa concertez in toata lumea." 

Afla din ce exista un student la Londra.