Desi nu mai locuieste in Moldova, in acest an si-a dorit sa ne reprezinte tara la Eurovision. Marcela Scripcaru a impartasit impresiile de dupa marea finala nationala - VIDEO

Nu a fost printre favoriti, a reusit insa sa creeze un moment frumos pe scena si a fost o prezenta pe care ne dorim sa o revedem mai des pe scena de acasa. Despre impresiile sale de la etapa nationala Eurovision 2019, interpreta Marcela Scripcaru ne-a povestit in cadrul unui interviu.

Desi nu mai locuieste in Moldova, in acest an si-a dorit sa ne reprezinte tara la Eurovision. Marcela Scripcaru a impartasit impresiile de dupa marea finala nationala - VIDEO

Acum ca s-au asezat emotiile, Marcela marturiseste: „S-au asezat spiritele. Ne-am linistit ca si echipa. A fost o experienta minunata. As dori sa ii spun si Annei ca ii urez multa bafta in Israel. Cat despre piesa, fiecare avem gusturi diferite. Este, cu siguranta, o piesa frumoasa, dar stilul e tipic Eurovision. Dar daca vor lucra mai mult la miscarea scenica, pentru ca are un corp extraordinar, iar daca mai renuntam si la ventilatoare, ar fi super.”

Conform rezultatelor finale, Marcela a obtinut locul 7 de la juriu si ultimul loc la voting: „Nu stiu ce sa zic. La voting nu cred ca e corect. Stiu cata lume m-a sustinut. A fost o problema cu votingul. Multi nu au putut vota, pentru ca au fost blocate sms-urile. Oricum, daca sunt adevarate voturile si doar 40 de oameni m-au votat, atunci le multumesc din suflet.”

Cat despre prestatia sa, Marcela a declarat ca: „Nu pot sa spun ca am dat tot ce am mai bun, am vrut sa ofer juriului sansa de a ma trimite in Israel, iar atunci, chiar as fi aratat. Selectia noastra nu cred ca a meritat sa ofer tot ce am mai bun.” La capitolul organizare, Marcela nu a dorit sa dea prea multe comentarii, precizand doar: „Am stat acolo si am urmarit fiecare concurent sunt majoritatea foarte buni, au voci foarte bune. Cel mai bun sunet insa, l-a avut Anna.”

Cunoscuta pentru prestatia sa spectaculoasa de la X Factor Romania, Marcela a decis sa-si incerce norocul si la Eurovision: „E pentru prima oara cand particip si pot spune ca a fost o experinta frumoasa.”, a conchis Marcela.

Sursa foto: Google.com, Facebook.com