De la blond, la brunet - doar un pas! Ele sunt unele dintre cele mai curajoase vedete de la noi care au trecut prin schimbari radicale de look - FOTO

Daca unele nu s-ar vedea niciodata cu alta culoare in par, alte celebritati din showbizul moldovenesc nu au frica sa experimenteze. Schimbarile de look par a fi ceva obisnuit si interesant pentru ele!

De la blond, la brunet - doar un pas! Ele sunt unele dintre cele mai curajoase vedete de la noi care au trecut prin schimbari radicale de look - FOTO

Au fost ani buni in tabara blondelor si mai ca nu ni le puteam imagina cu alta culoare in par. Fie pentru un rol, fie pentru a iesi din rutina sau pentru a-si surprinde fanii, blondele focoase au facut schimbari indraznete, devenind brunete. Le vezi mai jos pe cateva dintre ele.  

Tany Vander

A devenit cunoscuta gratie duetelor cu fostul solist O-Zone, fiind numita chiar “blonda lui Dan Balan”. A renuntat deocamdata la muzica, iar anul 2017 i-a adus schimbari pe plan personal, care s-au reflectat si in imaginea acesteia: Tany si-a schimbat radical culoarea parului, devenind bruneta. Aceasta a incercat mai multe nuante de brunet, de la foarte intens, la deschis.  

Tatiana Spinu

A fost 12 ani blonda, dar si-a dorit o schimbare. Si-a deschis treptat nuanta parului, devenind satena si cam asa a stat timp de doi ani, apoi a facut un pas mai indraznet, devenind bruneta. Se pare ca satenul o prinde cel mai bine, pentru ca acum a revenit la aceasta nuanta.  

Daniela Burlaca

Danielei Burlaca ii place sa experimenteze, actrita incercand de-a lungul timpului mai multe nuante. A surprins insa cand a renuntat la blond si s-a facut bruneta. Actrita a spus ca a facut aceasta schimbare pentru spectacolul Coco Chanel, in care a jucat rolul principal. Schimbarea o avantajeaza insa, pentru ca deocamdata actrita nu are de gand sa renunte la brunet.  

 Tatiana Melnic

Desi parea o blonda convinsa, a trecut la brunet.  Schimbarea a venit in urma unui tratament care i-a modificat nuanta parului, asa ca aceasta s-a gandit sa opteze pentru o culoare mai inchisa atat cat va urma tratamentul. Brunetul insa pare sa-i fi placut, pentru ca deocamdata aceasta nu a revenit la blond. Frumoasei brunete nu-i place insa sa experimenteze cu lungimea, purtand mereu parul lung. 

 Vlada

Pe Vlada, prezentatoarea emisiunii Sounds Goood, de la Pro TV, o cunoastem ca fiind satena. A fost insa o perioada cand aceasta a incercat si blondul. De curand, prezentatoarea a ales din nou o schimbare de look numai buna pentru vara: cosite africane roz. 

 Kornelia Stefanet

Blondul pare a fi perfect pentru Kornelia Stefanet, cu toate acestea interpreta isi doreste o schimbare. Desi nu s-a gandit sa renunte definitiv la blond, de ceva timp parul ei a capatat o nuanta mai inchisa. Se pare ca Kornelia intentioneaza sa treaca la saten, culoare naturala a parului ei. 

Sursa: facebook.com