De 8 martie, sotia lui Adrian Ursu e mai obosita ca niciodata! „Irina se culca la 3 noaptea si se trezeste la 7.” - VIDEO

Dupa multe calatorii frumoase si evenimente reusite, Adrian Ursu a fost invitatul Anisoarei Loghin in editia emisiunii de ieri. Artistul a povestit despre concertele sale din strainatate, dar si despre ce le pregateste fetelor sale de 8 martie.

De 8 martie, sotia lui Adrian Ursu e mai obosita ca niciodata! „Irina se culca la 3 noaptea si se trezeste la 7.” - VIDEO

Revenit recent din Portugalia, unde a participat la concerte frumoase, organizate pentru concetatenii nostri stabiliti acolo, interpretul s-a intors cu multe impresii si amintiri de neuitat. „Atat de mult i-am emotionat pe oameni si ei atatea emotii mi-au transmis incat, la un moment dat, lacrimam toti.”, a spus artistul.

Acesta a fost foarte entuziasmat de atitudinea calda si primitoare a publicului: „Lumea se ridica la fiecare melodie de muzica populara si cantam impreuna, dansam. Toti reactionau foarte bine. Ce s-a intamplat pe final de evolutie a fost exact ca la un concert solo.”

Revenit acasa, Adrian marturiseste ca nu se va retine pe mult timp. Acesta a preferat sa fie acasa, langa fetele sale, de 8 martie. „Fetele mele: si mama, si fiica, si sotia toate acuma muncesc. Fac torturi pentru doamne si domnisoare, pentru barbatii care s-au hotarat la timp si au facut comenzi. Irina are o perioada foarte incarcata acum. Se culca la 3 si se trezeste la 7. Stiu ca cel mai bun cadou pentru ea ar fi o vacanta. Asta deja vedem pe parcurs.”, a conchis interpretul.

Sursa foto: Instagram.com/ Adrian Ursu