Cristina Scarlat, pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru spectacolul sau - EGO: „Va fi ceva iesit din tipare si din tot ce va puteti voi imagina.” - VIDEO

Cristina Scarlat este in febra pregatirilor pentru spectacolul sau de pe 4 martie, care va avea loc la Filarmonica Nationala “Serghei Lunchevici”.

Cristina Scarlat, pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru spectacolul sau - EGO: „Va fi ceva iesit din tipare si din tot ce va puteti voi imagina.” - VIDEO

Intitulat sugestiv EGO, interpreta ne promite un show de neuitat, care o va avea in centrul actiunii pe ea. „Suntem pe ultima suta de metri... dar de lucru este mult. Deja se incheaga materialul spre care tindem.” 

Artista ne spune ca ne pregateste lucruri cu adevarat emotionante: „O sa fie aceeasi Cristina Scarlat, dar in toate deschiderile posibile. Pot fi diferita, dar mereu foarte fireasca si sincera. O sa concentrez in acest concert toate laturile sufletului meu.”

Interpreta promite si multe surprize pentru publicul din sala si toti cei care au venit sa o sustina: „Toti invitatii sunt speciali, si acei din sala inclusiv. O sa am doua duete cu Aurel Chirtoaca, dintre care unul in premiera. Cu Ivan Aculov o alta premiera si inca o piesa cu fiica mea, Sofia.”

Paradoxal, dar mai gasiti bilete si nu putine, spune Cristina. „Aveti destule sanse sa ajungeti la acest spectacol. Va fi ceva neobisnuit, cu lumini, cu scenografie, cu suflet, cu voci, cu mesaje si emotii vii si puternice.Va fi ceva iesit din tipare si din tot ce va puteti voi imagina. Mai ales ca Daniela Burlaca e regizoare.”


Mai multe detalii de la repetitiile concertului EGO, vezi in reportajul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ Cristina Scarlat