Cristina Scarlat - impresii despre concertul EGO: “Am ce spune si am inteles luni seara ca lumea vrea sa auda ceea ce vreau eu sa spun!”

O voce cu personalitate, piese pline de emotie si o scenografie impresionanta - toate au creat un spectacol memorabil, pe care Cristina Scarlat l-a trait chiar de ziua ei. Despre emotiile de dupa spectacol, artista a povestit in cadrul unui interviu.

Cristina Scarlat - impresii despre concertul EGO: “Am ce spune si am inteles luni seara ca lumea vrea sa auda ceea ce vreau eu sa spun!”

Artista pare sa fie intr-o stare de echilibru perfect, dupa realizarea de luni seara: “Pe cat sunt de obosita, pe atat de fericita. Sunt gata sa urc pe scena si sa mai repet din nou si din nou. Imi pare foarte rau ca astfel de spectacole se intampla numai o data.”

Cantareata este extrem de recunoscatoare echipei cu care a muncit: “Sa montezi in Filarmonica toate acele chestii de care a fost nevoie e un lucru mare. Jos palaria pentru baieti.”

Asa cum concertul a coincis frumos cu ziua de nastere a Cristinei, aceasta ne-a povestit ca: “Am multi prieteni si ei sunt din lumi diferite. Am stat dupa concert intr-un cerc  de prieteni. Mi-am dat seama ca simt un confort sufletesc absolut cu ei. Nu fac diferenta de statut, nationalitate, profesie, varsta, nimic. Eu tare iubesc lumea de fapt.”

Pe final de interviu, interpreta a recunoscut: “Eu sunt fericita si implinita si inca mai am atatea de spus si de facut. Am ce spune si am inteles luni ca lumea vrea sa auda ceea ce vreau eu sa spun!”

Mai multe detalii urmareste in interviul de mai jos:

Sursa foto: Facebook.com/ Cristina Scarlat