Cornelia Stefanet: „Foarte multe momente de deceptie am avut”. Ce a dezamagit-o atat de mult pe interpreta? VIDEO

Fiecare persoana, de-a lungul vietii, are parte de o multime de experiente. Unele pozitive, altele mai putin, insa din toate invatam cate ceva.

Cornelia Stefanet: „Foarte multe momente de deceptie am avut”. Ce a dezamagit-o atat de mult pe interpreta? VIDEO

Pe cat de sincera si speciala poate fi, pe atat de inselatoare, cam asa ar descrie unii prietenia dintre femei. Daca exista sau nu aceasta ne-au spus si vedetele noastre, care au avut parte de o multime de experiente, pe alocuri frumoase, dar uneori si dezamagitoare. 

Coregraful Dumitru Neagu crede ca o relatie armonioasa si adevarata de prietenie dintre doua femei este imposibila, pentru ca: „Fetele sunt mai vulpoaice”, spune el.

In schimb Vlada, prezentatoare emisiunii Sounds GOood crede in prietenia dintre doua sau chiar mai multe femei. „Eu nu cred in gastile de 20 de fete care sunt prietene. Mai degraba doua maximum trei pot fi prietene”, afirma jurnalista.

La acest capitol, Cornelia Stefanet a avut parte de multe dezamagiri, insa interpreta crede cu veridicitate ca totusi exista o prietenie sincera dintre doua femei. „Exista atata timp cat nu se depaseste o limita, o linie pusa de ambele persoane”, marturiseste satena.

In reportajul ce urmeaza afla ce parere au la acest subiect si alte vedete de la no.

Sursa foto: Facebook.com

fetele sunt mai vulpoaice