Corina Muntean si Adriana Arnaut: „Barbatii perfecti nu exista, dar nici nu trebuie...” Afla ce le enerveaza cel mai mult la un barbat - VIDEO

Ziua Internationala a Barbatului este un eveniment anual sarbatorit pe 19 noiembrie. Aceasta a fost inaugurata in 1999 in Trinidad si Tobago si are ca obiective sanatatea barbatilor, imbunatatirea relatiilor dintre sexe, promovarea egalitatii intre sexe si prezentarea de modele masculine de urmat.

Corina Muntean si Adriana Arnaut: „Barbatii perfecti nu exista, dar nici nu trebuie...” Afla ce le enerveaza cel mai mult la un barbat - VIDEO

Specialist copywriter, Adriana Arnaut, spune: „Nu stiam despre ziua barbatilor. Este destul de straniu sa sarbatorim aceasta zi in Republica Moldova. La noi se obisnuieste sa fie marcata pe 23 februarie. Fiecare barbat aduce un plus de valoare in viata femeilor.” Invitata e mandra si recunoaste ca are acasa barbatul perfect: ”Pentru mine barbatul ideal e sotul meu. E un barbat serios, dar in acelasi timp e foarte protector si cald, care ma ajuta sa cresc pe toate planurile. E cel mai bun prieten al meu.”

Femeia de afaceri, Corina Munteanu, a adaugat: „Barbatul reprezinta implinirea familiei. Un barbat ideal trebuie sa fie sociabil, inteligent, independent, dar si frumos.” Bruneta este sigura ca barbatii perfecti nu exista: „Nu sunt, dar nici nu vreau, pentru ca perfectiunea e plictisitoare.”

In video ce urmeaza afla si mai multe picanterii despre cum vad invitatele lumea barbatilor, dar si cat de importanti sunt acestia in viata unei femei:

Sursa foto: Facebook.com