Cerere in casatorie inedita! Prezentatoarea PRO TV, Vlada, a trait emotii de nedescris: "Cand m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui, i-am spus - Nu!" - FOTO

A plecat in vacanta, insa acolo Vlada a avut parte de o surpriza impresionanta din partea iubitului ei, Tudor Mardari, care a cerut-o in casatorie intr-un mod special, pe o insula spectaculoasa.

Cerere in casatorie inedita! Prezentatoarea PRO TV, Vlada, a trait emotii de nedescris: "Cand m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui, i-am spus - Nu!" - FOTO

Pe 1 august, exact la aniversarea celor doi ani de cand sunt impreuna, Vlada si alesul ei au facut un nou pas important din viata lor. 

Fiindca Tudor si-a dorit o cerere in casatorie deosebita pentru iubita sa, el a gandit bine acest moment, astfel, insula Kefalonia din Grecia parea a fi destinatia perfecta pentru o amintiri de neuitat. 

 

 

 

Vlada a povestit cat de obisnuit a inceput aceasta zi si cat de fascinant s-a incheiat: "Am plecat la o plaja foarte frumoasa, dar cu acces dificil. A trebuit sa mergem cu masina pe un drum extrem de rau, dupa care am mers si prin paduri salbatice, insa, a meritat.

Tudor spera ca nu va fi nimeni, insa unii au ajuns cu barca la plaja. Ne-am simtit bine, am inotat printre pestisori si i-am hranit. Spre seara, cand in sfarsit au plecat toti si am ramas singuri, m-a luat prin surprindere. Mi-a spus cuvinte frumoase si m-a emotionat pana la lacrimi." 

Chiar daca un asemenea eveniment aduce emotii extraordinare, jurnalista a creat si mai mare suspans: "Cand m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui, i-am spus - "Nu!". A fost o gluma, bineinteles. Noi avem un umor specific. Ne-am imbratisat si am inteles ca vom fi impreuna mereu." 

Noi ii felicitam, le dorim un viitor luminos si vacanta frumoasa! 

 

Sursa:facebook.com