Ele sunt unele dintre cele mai curajoase vedete de la noi! Au sarit cu parasuta de la mii de metri inaltime - FOTO

Te-ai obisnuit sa le vezi la televizor, pe scena sau la evenimente mondene, insa in timpul lor liber, si vedetele prefera sa traiasca noi aventuri si emotii tari!

Ele sunt unele dintre cele mai curajoase vedete de la noi! Au sarit cu parasuta de la mii de metri inaltime - FOTO

Au in comun frumusetea, talentul, curajul si nu doar atat! Te cuceresc de la ecranele televizoarelor, dar nu ezita sa cucereasca si inaltimile. Vezi cine sunt cele mai curajoase vedete din tara noastra. 

In 2010 Olia Tira a decis sa-si faca curaj inainte de participarea la Eurovision, alaturi de baietii de la SunStoke Project, intr-un mod mai inedit: sarind cu parasuta.  

 

Serioasa, calculata si cu picioarele pe pamant, asa o cunoastem pe Lorena Bogza, prezentatoarea emisiunii In Profunzime. In spatele camerelor de luat vederi, vedeta are insa pasiuni dintre cele mai extreme. In anul 2012, prezentatoarea Pro TV a sarit cu parasuta de la 3000 de metri. Aceasta a fost cucerita de zbor, mentionand ca si-ar dori sa repete aceasta experienta si chiar sa faca cursuri de pilotaj.  

Lui Dan Balan ii place sa traiasca intens si nu se da in laturi atunci cand se iveste ocazia de a experimenta ceva nou, cu multa adrenalina. Acum doi ani artistul a avut parte de senzatii tari la inaltime, sarind pentru prima data cu parasuta. Momentul intens l-a trait in SUA, California, fiind insotit de doi instructri.  

De mult curaj a dat dovada si prezentatoarea emisiunii culinare Gusturile se discuta, de la PRO TV, Silvia Petrov, sarind in primavara acestui an de la 3200 de metri. Aceasta a mentionat ca a facut acest gest curajos din gelozie, dar ca ii este recunoscatoare logodnicului ei pentru ca a determinat-o sa traiasca momente unice.  

Designerul Olga Blanc nu a dorit sa imparta cu nimeni emotia caderii in gol de la 1500 de metri. In aceasta primavara, bruneta a ales sa sara cu parasuta fara instructor, mentionand: “Cand sari cu instructor, tu parca esti o geanta, instructorul face tot”. Senzatia a fost de nedescris: "Daca era o camera ascunsa, puteam sa fiu o vedeta pe YouTube". 

 

Sursa:facebook.com, instagram.com