Cele mai trainice casnicii din showbiz-ul moldovenesc! Cine sunt cuplurile care se pot mandri cu acest titlu - VIDEO

Se zice ca, toamna se numara bobocii! Vedetele de la noi, insa, numara anii de casnicie.

Cele mai trainice casnicii din showbiz-ul moldovenesc! Cine sunt cuplurile care se pot mandri cu acest titlu - VIDEO

Se pare ca vedetele de la noi, cand fac o alegere o fac constiincios, iar noua nu ne ramane decat sa ii felicitam.

Este unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar acum sase ani si-au jurat iubire vesnica. Marcel si Kornelia Stefanet traiesc o poveste de dragoste dulce ca mierea si rezistenta ca fierul. Intr-o postare pe facebook, cuplul s-a fotografiat la fel de indragostiti, exact ca in prima zi. Fanii si prietenii s-au intrecut in urari, iar like-urile au depasit orice asteptare.  

Rezista in timp si mariajul Lenutei Gheorghita si a sotului ei Boris Cojocaru. Cei doi sarbatoresc astazi nunta de bronz. Dis-de-dimineata, interpreta a postat cateva poze de acum 6 ani, din cea mai importanta zi din viata lor. Primii care I-au felicitat au fost cei doi copii ai lor, fiica Magda si blondutul David. 

 

Fin ca matasea este mariajul producatorului Iurie Badicu. Cea de-a 12 aniversare i-a prins in 4, dupa ce la inceputul anului, acesta a devenit tatic pentru a 2-a oara. Astazi pe facebook, Iurie s-a laudat cu frumoasa familie pe care o are. Elena si cei 2 feciori ai lui Iulian si Luca sunt comoara producatorului.

 

Vezi cine si cu ce performante se lauda in reportajul Mariei Onica. 

 

 

Sursa foto: Facebook.com