Cel mai cunoscut barbos din Moldova, Dragostin Paduraru: „Barba este totusi cel mai de baza accesoriu pentru mine.” - VIDEO

Cu siguranta nu ai cum sa nu-l remarci - plete, barba tatuaje din plin si cercel in nas. Sunt acestea simple accesorii sau e vorba de un mod inedit de exprimare, ne-a povestit Dragostin Paduraru.

Cel mai cunoscut barbos din Moldova, Dragostin Paduraru: „Barba este totusi cel mai de baza accesoriu pentru mine.” - VIDEO

Ieri, tanarul si-a sarbatorit ziua de nastere. „Cu fiecare an, ziua mea imi place tot mai putin. Petrec, de obicei, cu familia. Am o dorinta de ziua mea: Sa ma lase toata lumea in pace, dar nu cred ca se va indeplini.”

Dragostin este printre cei care a instituit trendul barbilor la Chisinau. „Erau persoane carora nu le eram pe plac, dar treaba lor. Pana la urma tot eu am ajuns invingator. Am avut si sefi care tot insistau sa dau barba jos, caci eram intr-o sfera academica. Inainte aveam si cercei in urechi si eram criticat la scoala. Imi placeau atunci, acum insa am renuntat la ei.”

Cercelul din nas a aparut cu vreo 3 ani in urma. „Pana atunci am avut si cercei in limba, lucram la radio si nu pronuntam corect unele consoane si l-am scos. Simteam o lipsa mare de metal dupa aceea.”

Dragostin spune ca nu va mai apela la cercei pe fata, pentru ca barba, spune el, este totusi cel mai de baza accesoriu pentru el.

Mai multe detalii afla din interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ Dragostin Paduraru