Campania “Da-i la vot” colinda tara! Pasha Parfeni: „Vrem sa readucem increderea ca anume noi suntem cei care alegem viitorul.” - VIDEO

Cu o luna inainte de alegerile parlamentare, mai multi artisti de la noi au lansat o campanie, prin care le sugereaza cetatenilor sa nu ramana indiferenti la ceea ce se intampla in tara.

Campania “Da-i la vot” colinda tara! Pasha Parfeni: „Vrem sa readucem increderea ca anume noi suntem cei care alegem viitorul.” - VIDEO

Mai multe despre cum decurge aceasta ne-a povestit Pasha Parfeni.

Artistul a tinut sa mentioneze ca: „Noi suntem apolitici. Campania se numeste Da-i la vot. Nu promovam pe nimeni si nici nu criticam pe nimeni la concertele noastre. Noi mergem prin localitati si povestim cat de important este sa mearga oamenii la vot. Vrem sa readucem increderea ca anume noi suntem cei care alegem viitorul.”

Acestia au colindat tara la pas si au fost in mai multe localitati: „Am reusit sa ajungem la Telenesti, Stefan Voda si Cimislia. Sambata urmeaza sa mergem la Edinet, iar Duminica – la Ungheni.”

Pasha ii incurajeaza pe toti sa-si valorifice dreptul la alegere, pentru ca, spune el: „Frica, uneori, incurca artistilor si persoanelor publice sa-si manifeste pozitia. Sunt foarte multe dovezi ca oamenii care si-au manifestat pozitia sunt criticati sau limitati de la anumite lucruri.”

Mai multe detalii vezi in reportajul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ Pasha Parfeni, Facebook.com/ Da-i la vot!