Aurel Chirtoaca: "Ne plac vacantele active. Nu putem sta locului." Oare cum arata o vacanta dinamica, cu trei copii alaturi? VIDEO

Pentru familia Chirtoaca, vacantele au devenit o traditie! Daca recent interpretul a mai fost intr-o calatorie, iata ca la inceputul lunii iulie, muzicianul si cele mai dragi fiinte din viata sa, deja au reusit sa viziteze o alta destinatie de basm.

Aurel Chirtoaca: "Ne plac vacantele active. Nu putem sta locului." Oare cum arata o vacanta dinamica, cu trei copii alaturi? VIDEO

Desi in familia Chirtoaca sunt trei copii, iar fetitele sunt inca destul de micute, interpretul si sotia sa, mereu merg in vacante. Daca de fiecare data in calatoriile lor era prezenta si una dintre bunicutele picilor, ei de aceasta data, sotii Chirtoaca s-au aventurat sa mearga singuri, ceea ce a fost o adevarata provocare.  

Se pare ca Grecia l-a impresionat la maxim pe muzician, dovada fiind si multimea de fotografii spectaculoase postate pe retelele lui de socializare.  

Daca te intrebi de ce bagaj are nevoie o familie ce pleaca in vacanta cu trei copii, cantretul a specificat: "De obicei luam mult bagaj. Trebuie sa le facem la toti pe plac, doar toti au parte de vacanta... " 

  

Afla de ce cantaretul a ales sa isi petreaca vacanta in Grecia si ce impresii i-a lasat aceasta destinatie impresionanta: 

 

 

Sursa foto: facebook.com