Artista Veta Ghimpu- Munteanu, despre casnicia cu Simion Ghimpu: “Erau momente cand credeam ca nu mai rezist.” - VIDEO

Dragostea adevarata, spune un proverb, nu cunoaste niciun fel de limite.

Artista Veta Ghimpu- Munteanu, despre casnicia cu Simion Ghimpu: “Erau momente cand credeam ca nu mai rezist.” - VIDEO

Este si istoria de dragostea, cu durata de o viata, a lui Simion Ghimpu si a sotiei sale,Veta Ghimpu Munteanu. In acest an, pe 19 noiembrie, frumoasa pereche ar fi implinit 41 de ani de casnicie. Cu aceasta ocazie, Veta Ghimpu Munteanu a oferit un interviu, unde a povestit mai multe detalii despre cum a fost sa fie alaturi de una dintre cele mai marcante personalitati ai anilor ‘90.

Ieri cantareata a mers la cimitir, pentru a-si vizita regretatul sot. “Nu merg o data in an la cimitir, obisnuiesc sa o fac foarte des, de fiecare data cand am o bucurie pe suflet si vreau sa o impartasesc cu Simion. Lumea deja imi spune: Mai lasa omul sa se odihneasca.”


Cantareata a depanat cu multa melancolie firul amintirilor. “Cand m-am casatorit cu el, Simion era deja un nume, pe cand eu o simpla studenta. Am nimerit deodata din mediul meu obisnuit, intr-un mediu, sa zic asa, de boema. El era inconjurat mereu de actori, cantareti, poeti si alti oameni de arta.” Au avut o nunta foarte frumoasa. Rochia cantaretei, isi aminteste ea, a fost cusuta de soacra lui Petre Teodorovici. Desi, initial nu prea ii placuse, interpreta de muzica populara sustine ca totul a fost bine.

 

 

 

Viata, alaturi de o personalitate ca Simion, nu a fost mereu usoara, recunoaste Veta Ghimpu Munteanu. “Erau momente cand credeam ca nu mai rezist. Eram prea legata de mediul meu, dar cu Simion mergeam in fiecare seara la restaurant, de imi ieseau deja toate acestea pe ochi. El mereu insa ma incuraja, mai in gluma, mai in serios si imi spunea ca va veni o zi cand voi prelua eu haturile.”

 

Mai multe detalii din viata artistei Veta Ghimpu Munteanu urmareste in materialul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com/ Simion-Ghimpu