Anisoara Puica, emotionata pana la lacrimi dupa noul sau turneu: “Conationalii nostri s-au bucurat, dar si plans impreuna cu noi.” - VIDEO

Cantareata a avut o toamna ca-n povesti: plina, bogata si frumoasa.

Anisoara Puica, emotionata pana la lacrimi dupa noul sau turneu: “Conationalii nostri s-au bucurat, dar si plans impreuna cu noi.” - VIDEO

Despre ultimele sale realizari, indragita interpreta a povestiti in cadrul unui interviu. Recent, ea s-a intors dintr-un mini-turneu din Canada: “Am mers pentru o saptamana. Toate spectacolele au fost asa organizate ca sa se incadreze intr-o saptamana, pentru ca eram deja ocupata la Chisinau. Au fost spectacole foarte frumoase, cu spectatori multi. Au fost prezenti si reprezentanti ai Ambasadei Republicii Mondova in Canada, dar si Consulatul Romaniei. Conationalii nostri s-au bucurat, dar si plans impreuna cu noi. M-am intors cu amintiri foarte frumoase.”

 

Interpreta spune ca i-a gasit foarte emotionati pe moldovenii nostri, care sunt stabiliti acolo. Din acest motiv, Anisoara Puica spune ca isi alege foarte atent si meticulos melodiile cu care merge in afara, la compatriotii nostri: “Ma stradui sa aleg cele mai frumoase piese, neaparat si acele slagare pe care ei au crescut si si-au trait tineretea.”

Cu toate impresiile frumoase aduse cu ea din Canada, Anisoara spune totusi ca nu s-ar putea stabili acolo niciodata, pentru ca e un altfel de mod de viata: “Am avut impresia ca viata trece pe langa ei. Este totul prea pus la punct.”

 

Afla mai multe detalii despre calatoria in Canada, dar si alte noutati din viata cantaretei in interviul ce urmeaza: