Anisoara Loghin: "M-am detasat de tot ce inseamna realitate moldoveneasca!" Unde a petrecut vacanta de iarna prezentatoarea serilor perfecte? FOTO

Magia sarbatorilor de iarna inca este prezenta in sufletele noastre. Vedeta Pro TV a povestit cu entuziasm despre cum s-a distrat in vacanta de iarna.

Anisoara Loghin: "M-am detasat de tot ce inseamna realitate moldoveneasca!" Unde a petrecut vacanta de iarna prezentatoarea serilor perfecte? FOTO

Vacanta de iarna este un prilej de relaxare, bucurie si, totodata, de amintiri frumoase. Anisoara Loghin a povestit in cadrul unui interviu cum s-a distrat si cum a intampinat sarbatorile de iarna: "Am apucat sa merg pentru cateva zile la niste prieteni in Germania, intr-un satuc frumos, unde m-am detasat putin de tot ce inseamna realitate moldoveneasca. Acolo m-a prins si Revelionul, discret, in jurul mesei de sarbatoare. Mancare buna, oameni frumosi si familia prin telefon."

Chiar a doua zi de Craciun, frumoasa prezentatoare isi sarbatoreste ziua de nastere. Iata cu surprize au rasfatat-o cei apropiati: "Asa cum sunt nascuta a doua zi de Craciun, de obicei, darurile de Craciun ma cam ocolesc. Le primesc de ziua mea, asa e mai simplu, se cumuleaza tot intr-o singura zi. Din cauza asta, cand eram mica se intampla sa ma mai supar. Acum deja sunt la varsta la care conteaza oamenii, nu pungile cu daruri. Or, asta am primit, atentia oamenilor care conteaza pentru mine."

"In 2019, impreuna cu echipa "O Seara Perfecta" ne continuam drumul spre inimile telespectatorilor nostri. De pe 14 ianuarie, suntem in direct, de la ora 16:00, cu invitatii nostri, cu oamenii care ne sunt dragi si care le sunt dragi celor de casa. Munca a inceput deja, ne pregatim de emisiuni frumoase, provocari interesante pentru vedetele noastre si experiente de neuitat. Sper ca noul an sa ne aduca tuturor clipe memorabile, noi vom incerca sa le cream!", a adaugat Anisoara Loghin.

Emisiunea "O Seara Perfecta" revine pe micile ecrane, incepand cu data de 14 ianuarie la ora 16:00, doar la Pro TV.

Sursa foto: Google.com; Facebook.com