Pop Simfonic revine! Andriano Marian si Stela Botez iti spun ce surprize ti-a pregatit aceasta editie - VIDEO

Cea de-a cincea editie Pop Simfonic revine cu cele mai indragite melodii din toate timpurile, cu un mix interesant de genuri muzicale, dar si cu multe voci tinere.

Pop Simfonic revine! Andriano Marian si Stela Botez iti spun ce surprize ti-a pregatit aceasta editie - VIDEO

In acest an, peste 120 de adolescenti din toata tara vor urca pe scena Palatului National. Ce pregatesc, am aflat de la Andriano Marian si Stela Botez.

 

“Trebuie neapart de schimbat ceva cu fiecare editie. Am schimbat anul acesta locatia, o sa fie mult mai multe genuri pe care le vom aborda. Muzica va fi diversa, contrastanta, dar si foarte dinamica. Vrem ca artistii sa simte ca fac ceva irepetabil. Vrem totodata sa propulsam tinerii artisti, sa fie ca o rampa de lansare pentru ei acest eveniment.” afirma Andriano Marian.

 

Pentru mine editia aceasta pare sa fie ca o totalizarea. In acest spectacol se vor regasi si piese din proiectele anterioare. Se vor regasi si copilasii din proiectul din Lala Play Voices. Cei care nu au reusit sa vada proiectele anterioare, au acum ocazia sa o faca sau daca au vazut, au placerea sa revada ceea ce le-a placut cel mai mult.” spune interpreta Stela Botez.

La eveniment vor fi multe prezente inconfundabile ale showbizului autohton, precum: Ana Cernicova, Amelia Uzun, Alexandru Manciu, Viola, Valeria Pasa, Emilia Russu, Cantabile, Stela Botez, Andreea Cuciuc, dar si 120 de adolescenti din toata tara, dintre care 20 de eroi ai proiectului La La Play Voices. Banii revendicati din bilete pentru eveniment vor fi focusati pe proiectul Lala Play Voices, dar si pe continuarea acestui proiect.

 

 

Mai multe detalii vezi in interviul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com