Ana Pirlog dezminte miturile despre modele: "Nu e adevarat ca ele sunt proaste si se infometeaza!" - VIDEO

Ana Pirlog este o moldoveanca frumoasa-foc, cu o cariera in ascensiune in domeniul modellingului. A pozat pentru reviste celebre precum Harper’s Bazaar, Cosmopolitan sau Woman’s Health si a participat in prezentarea colectiei Victoriei Beckham.

Ana Pirlog dezminte miturile despre modele: "Nu e adevarat ca ele sunt proaste si se infometeaza!" - VIDEO

Am intrebat-o care sunt cele mai populare mituri despre modele. Ana ne-a destainut ca lucrurile nu sunt deloc asa cum apar: "Unul dintre mituri este ca modele sunt proaste. Sunt si din acelea, ca in orice domeniu. Eu am intalnit multe persoane inteligente, cu care ai ce sa comunici."

Un alt mit pe care il dezminte Ana este ca modelele mananca extrem de putin: "Modelele nu se infometeaza. Eu, de exemplu, mananc foarte mult."

Multi cred ca modelele primesc foarte multi bani si au o viata luxoasa. Ana spune ca pentru o prezentare de moda nu primeste foarte mult, iar banii ii cheltuie pe hotel si taxi: "Unele sunt gratis, altele incep de la 100-200 euro. La prezentari de genul Dolce&Gabbana, Armani, se achita si 800-1000 de euro, dar e foarte greu sa nimeresti acolo."

Sursa foto: Facebook.com/AnaPirlog