“Intuiesc ca o sa apara multe critici dupa ce o sa-l lansez...” Cine este interpreta de la noi, care pregateste un videoclip inedit? VIDEO

Frumoasa blonda a povestit in cadrul unui interviu despre noul videoclip la care lucreaza, despre cum face fata gurilor rele, dar si despre planurile sale pentru aceste sarbatori de iarna.

“Intuiesc ca o sa apara multe critici dupa ce o sa-l lansez...” Cine este interpreta de la noi, care pregateste un videoclip inedit? VIDEO

Este vorba despre interpreta Ala Zasmenco. Lansarea noului videoclip, spune ea, va avea loc dupa sarbatorile de iarna. “Clipul o sa apara la anul. Apar intr-o tinuta sexy, pentru ca asa este piesa si videoclipul. Intuiesc ca o sa apara multe critici, dar ce sa fac...asta e. Nu m-am filmat inca intr-un videoclip intr-o asa vestimentatie.”

 

Gurile rele insa, par sa nu o afecteze prea mult pe artista:“Daca inainte atrageam atentie foarte mult criticilor, acum nu le mai bag in seama. Au fost critici nu demult, cica as fi preluat sau plagiat o piesa de-a Irinei Rimes, dar nu a fost asa. Piesa noastra aparuse mult mai inainte.” spune Ala.

Pare greu de crezut, dar cantareata nu a fost mereu impacata cu sine insasi. Aceasta a marturisit ca: “S-a intamplat sa fiu si eu complexata. Inainte eram mai plinuta la fata si-mi doream mult sa slabesc. Acum multi ma intreaba daca mi-am facut ceva la fata. Dar, paradoxal, acum am mai multe kilograme decat aveam atunci. Am inceput sa fac sala si probabil gratie acestui lucru a ramas mai putina grasime. Astfel, am rezolvat problema si am scapat si de complexe.”

Ala a povestit, de asemenea, ca in acest an a decis sa petreaca Revelionul alaturi de copilul ei, ci nu la munca, cum obisnuia s-o faca in ultimii ani. ”Am decis sa stau acasa, pentru ca se intampla sa nu inteleg nimic din sarbatoarea aceasta atunci cand lucrez, iar a doua zi ma simt buimacita.”

Cantareata a urat tuturor sarbatori fericite si a promis ca lansarea clipului nu va intarzia sa apara.

Mai multe detalii despre interpreta afla din interviul de mai jos:

Sursa foto:Facebook.com