Ala Lerner: "Seductia este femeia care poarta rosu!" In pragul sarbatorilor de iarna, alege o lenjerie intima perfecta si doar din stofe delicate - VIDEO

Lenjeria intima este arma de seductie a unei femei. In sezonul 2018-2019, catifeaua regala iti aduce un plus de caldura si de eleganta.

Ala Lerner: "Seductia este femeia care poarta rosu!" In pragul sarbatorilor de iarna, alege o lenjerie intima perfecta si doar din stofe delicate - VIDEO

Nimic nu inspira mai mullta senzualitate decat o lenjerie intima perfecta, din materiale delicate si cu elemente sexy. Catifeaua regala este o stofa pretioasa, cu o istorie de sute de ani si care ramane a fi un simbol al luxului si, totodata, tesatura vedeta in sezonul de iarna. Pe vremuri, aceasta era purtata de catre familiile regale, iar astazi si-o poate permite oricine.

"In perioada rece a anului ne putem permite si ceva mai caldut.", ne motiveaza femeia de afaceri, Ala Lerner. "Catifeaua nu este pretentioasa la spalare, trebuie sa respectam cele scrise pe eticheta. Lenjeria se pune in masina de spalat in saci speciali."

Noua colectie semnata de B'Queen Lingerie poarta numele de Seductive: "In mare parte, lenjeria este din catifea regala. Am introdus in colectie si bodyurile, care sunt perfecte pentru sanatate. Articolele din catifea sunt solicitate. Iarna se poarta culori mai inchise, desi am optat si pe o nuanta de rosu.

La petrecerea aniversara "Seara Campionilor", barbatii au admirat si au apreciat frumusetea feminina la justa valoare. Modele, cu siluete silfide, au defilat pe un podium improvizat, in lenjerie intima delicata si au atras privirile celor din jur. Cum arata noua colectie SEDUCTIVE, urmareste in video ce urmeaza:

De Revelion trebuie neaparat sa ai o piesa de culoarea rosie pe tine. "Rosul se ragaseste printre culorile vedeta ale anului 2019.", completeaza Ala Lerner. "In magazinul B'Queen Lingerie avem solutii diverse, pentru orice forme. Frumusete femeii nu consta in parametrii 90x60x90. Oricine isi poate gasi lenjeria perfecta." Iata cateva idei de cadouri: