"Adriana Ochisanu este o interpreta cu care te duci cu placere oriunde..." Ce artist de la noi o admira atat de mult pe cantareata - VIDEO

Un muzician din tara noastra a oferit cateva detalii mai putin cunoscute despre cum este Adriana Ochisanu, zi de zi, dincolo de viata de artist si prestatiile pe scena.

"Adriana Ochisanu este o interpreta cu care te duci cu placere oriunde..." Ce artist de la noi  o admira atat de mult pe cantareata - VIDEO

Viorel Buliga este un interpret chipes de la noi, care a fost stabilit mai multi ani in Italia. De curand a decis sa revina acasa, insa trecand prin experienta dorului de casa, acum muzicianul se ocupa de organizarea concertelor pentru moldovenii din afara tarii.  

La dorinta diasporei, Viorel organizeaza spectacole cu diverse celebritati din Moldova. Ultimul concert a avut loc in Italia, unde, invitata mult asteptat a fost Adriana Ochisanu. Artista  a cantat  in Padova si Bologna.  

Intrebat cum a fost sa colaboreze cu Adriana Ochisanu, muzicianul a avut doar cuvinte de lauda: "Mi s-a parut mai simpla decat credeam eu, daca am inceput cu bancuri de toate tipurile... Este o femeie omanoasa. Am ramas foarte incantat, practic a fost si o vacanta." 

Afla ce alte amanunte interesante a povestit interpretul. 

 

Sursa:facebook.com