Adriana Ochisanu, Adrian Ursu, Corina si Costi Burlacu au facut chef si voie buna la deschiderea restaurantului Chez Omenashou din Paris, local condimentat cu aroma de Moldova - VIDEO

Sergiu Boiesu si-a propus sa aduca un coltisor de Moldova in orasul iubirii si sa mai potoleasca din dorul de casa al moldovenilor stabiliti la Paris. Noul restaurant marca Chez Omenashou este alegerea perfecta pentru evenimentele tale de vis.

Adriana Ochisanu, Adrian Ursu, Corina si Costi Burlacu au facut chef si voie buna la deschiderea restaurantului Chez Omenashou din Paris, local condimentat cu aroma de Moldova - VIDEO

Recent moldoveanul a deschis usile unui local plin de traditii si bucate moldovenesti in apropiere de Paris. Mai multi interpreti de la noi au cantat si au facut chef la petrecere. Micuta Beatrice Bogus a fost omagiata serii, nepotica omanasului, de altfel.

Dornici de horele moldovenesti, invitatii au iesit la dans si au profitat din plin de evenimentul organizat in cinstea noului local.

Este un om minunat pe care il respectam si asta se vede si din sala si prin oamenii care sunt prezenti aici. Eu am avut ocazia sa-l cunosc pe Sergiu si din alt punct de vedere", marturiseste Adrian Ursu. 

 

Noi am fost cand sala abia se construia si de atunci am batut palma cu Sergiu, el a zis ca voi o sa cantati la deschidere si uite asa a fost”, spune Alex Calancea.

Sursa foto: facebook.com