Adrian Ursu, despre Connect-R: "Nu este un interpret cu fite si m-am convins de asta." - VIDEO

Adrian Ursu a povestit mai multe detalii despre oaspetele sau de peste Prut, Connect-R. Aseara acestia au cantat impreuna piesa "Mai fierbinte" pe scena din PMAN.

Adrian Ursu, despre Connect-R: "Nu este un interpret cu fite si m-am convins de asta." - VIDEO

A fost o prezenta mult asteptata pentru toata lumea care s-a aflat in centrul capitalei: "Am avut parte de tot ce este necesar astfel incat Connect-R sa reuseasca sa vina la Chisinau", afirma Adrian Ursu. De asemenea, acesta sustine ca artistul roman este un om foarte modest: "Nu este un interpret cu fite si m-am convins de asta".

Acestia doi au creat un moment de exceptie in PMAN, oferindu-le o buna dispozitie si atmosfera placuta petrecaretilor prin interpretarea piesei lansate recent, Mai fierbinte: "El a venit cu ideea sa cantam de doua ori piesa, i-am zis ca e exagerat. Oamenii au vazut cata energie are", spune Adrian Ursu. 

Cantaretul moldovean a avut grija sa il intampine la aeroport si sa ii asigure cazarea laun hotel: "De starul roman a avut grija sotia mea, au mers prin oras, au mancat, au povestit si totodata s-au pregatit pentru concert". Multi s-au intrebat de ce nu l-a luat la el acasa, acesta raspunzand ca ar fi prea familial.

 

Tot aseara, Connect-R a avut ocazia sa cante la o nunta moldoveneasca: "Oaspetii si mirii au avut o reactie tare faina, gen golden buzz de la Romanii au Talent. Toti nuntasii dansau pe muzica hip-hop"

Intrebat care este locul preferat din Chisinau, Adrian Ursu a raspuns: "Strada Calea Iesilor, nu departe de parcul La Izvor, unde am locuit impreuna cu parintii. Acolo, la o intersectie, este cafeneaua Albinuta, unde mi-am pierdut fularul si unde e cea mai buna cafea".

Sursa foto: redardmedia.ro