A fost unul dintre favoritii Eurovision in acest an, dar norocul a trecut pe langa el. Maxim Zavidia: „Nu stiu daca voi mai participa. Cred ca imi ajunge.” - VIDEO

A depus multa munca si efort in prestatia sa de la Eurovision si chiar daca a fost favoritul publicului, juriul l-a punctat un pic mai modest decat s-ar fi asteptat artistul.

A fost unul dintre favoritii Eurovision in acest an, dar norocul a trecut pe langa el. Maxim Zavidia: „Nu stiu daca voi mai participa. Cred ca imi ajunge.” - VIDEO

Despre impresiile de dupa etapa finala a concursului, Maxim ne-a povestit in cadrul unui interviu. „Ma simt atat de bine dupa ce a trecut tot. Acum pot sa dorm pana la 10, sa ma intind in pat, sa stau pe Internet si sa primesc pana acum mesaje. Sunt foarte multe, ma scuzati ca nu reusesc sa raspund la toti.”

Interpretul spune ca este foarte recunoscator publicului pentru sustinerea de care a avut parte: „Eu am primit primul loc la televoting. Pentru mine a contat extrem de mult acest lucru. Multumesc foarte mult, ma inchin in fata oamenilor care m-au votat. Iar asta, in conditiile in care unii dintre noi nu au putut vota.”

In pofida asteptarilor, juriul l-a clasat pe locul 6. „Membrii juriului au votat destul de straniu pentru mine si pentru altii. A fost o surpriza si o dezamagire. Imi era interesant sa intreb de ce, dar niciun membru al juriului nu a fost de gasit. Nu stiu ce s-a intamplat acolo si cred ca deja nu mai conteaza. Am facut show-ul pentru public, nu pentru juriul care nu a apreciat. Cred ca ar trebui sa conteze votul telespectatorilor si al juriului 50 la 50.”

Cat despre invingatoarea din acest an, artistul are doar cuvinte de lauda pentru ea: „Ii doresc succes Annei Odobescu. Lumea trebuie sa o sustina. Ea o sa pregateasca un show si mai bun.”

Cumva deceptionat, Maxim spune ca nu stie daca va mai participa si la alte editii de Eurovision: „Cred ca imi ajunge.” Mai multe detalii vezi in interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ Maxim Zavidia